Welkom mama ceremonie

De Welkom Mama Ceremonie is een warm welkom in het moederschap.
Je hebt geboorte gegeven, wauw. Je hebt een reis afgelegd van vrouw naar moeder, of misschien verwelkomen jullie nog een kindje in jullie midden. Hoe dan ook mag het gevierd worden!
De ceremonie duurt 3 uur en is bij jou thuis. Het helpt je bij een rustige overgang naar het moederschap, ook bij een volgend kindje. Deze ceremonie is voor jou als je jezelf een warm welkom in het moederschap wenst.

Er is ruimte om je geboorteverhaal te delen, een grootse gebeurtenis waar je onlangs doorheen bent gegaan. Tijdens de behandeling word je gekoesterd en bewonderd, gevoed en verzorgd, verwarmd en gezegend.

Je krijgt de kans om te vertellen wat jij hebt ervaren tijdens je zwangerschap en bevalling. Je mag delen over je eerste ontmoeting met jouw kindje(s) en over hoe je je voelde tijdens je kraamweken. Wellicht is dit de eerste keer dat je hierover vrijuit kunt praten en dat je de tijd krijgt je verhaal te doen zonder onderbroken te worden. Ik geef jou de ruimte om te vertellen en ik luister met volle aandacht. Want jouw ervaring mag gehoord worden!

Wat kun je verwachten?

De ceremonie is bij jou thuis en duurt ongeveer 3 uur. Als ik bij je aankom, maak ik de ruimte helemaal klaar voor jou. In deze tijd kun jij misschien nog je kindje voeden.
Ik zet een voetenbad of vaginaal stoombad voor je klaar en daar starten we mee,
Er is ruimte voor jou om je bevalervaring te delen. Als het gewenst is begeleid ik je door een meditatie zodat je echt aan kan komen in dit moment. Contact kan maken met jezelf en kan gronden. Vervolgens ontvang je een aromatische lichaamsmassage.
Afsluitend wikkel ik je helemaal in de doeken, als een coconnetje, en ontvang je een wens voor het moederschap.
Ik laat je nog even rusten in de doeken en wikkel je vervolgens langzaam uit. Je krijgt de tijd om weer hier te komen en ontvangt van mij dan chia pudding of soep om af te sluiten.

Praktisch

voorgesprek
ceremonie van 3 uur
bij jou thuis
thee en iets te eten
nazorg

€290

tarieven zijn excl. reis- en parkeerkosten